Піддон дегідратора призначен для виготовлення пастили, сушіння супів, м'ясного фаршу, сипучих продуктів. Виглядає як плоска гнучка тарілочка, куди тонким шаром наливається солодка ягідна маса. Піддон вкладається в лоток сушарки Ezidri Ultra FD1000 Digital.
-- Щоб пастила не прилипала до суцільного піддону, злегка змастіть його рослинним маслом. -- Приготуйте густе пюре (переважно з перестиглих продуктів).
-- Ложкою розмажте пюре по попередньо змащеному піддону. В ідеальному
варіанті в середині піддону шар пюре повинен бути тонше, ніж по краях. -- На один піддон потрібно приблизно 1/2 склянки пюре. -- Обережно помістіть піддон на лоток.
-- Уникайте попадання пюре на підставу сушарки, тому що це може
привести до пошкоджень. Найкраще спершу зняти лоток з бази, встановити в
нього піддон, а потім поставити лоток на сушилку. -- Під час сушіння сушилку бажано не пересувати. -- Зазвичай пастилу можна вважати висушеної, коли в центрі піддону вона перестає липнути. -- Бананова і ягідна пастила може залишатися злегка липкою. -- Щоб паста з великою кількістю насіння не виходила крихкою, ягоди найкраще комбінувати з іншими фруктами. -- Знімайте пастилу поки вона ще тепла, потім скрутіть її в трубочку, охолодіть і покладіть в герметичний контейнер.
Комплектуючі
Виробник
EZIDRI ® (Hydraflow Industries Limited, New Zealand)