- Доступність: На складі
Піддон для сушарок Ezidri Classic-Everyday і Snackmaker FD500 Digital вкладаэться в лоток. Піддон призначен для виготовлення пастили, сушіння супів, м'ясного фаршу і сипучих продуктів.
Виглядає як плоска гнучка тарілочка, куди тонким шаром наливається солодка ягідна маса або інші продукти.
Пастилу можна приготувати з підсолодженого, вареного або НЕ вареного фруктового або овочевого пюре. З крупно натертих фруктів виходить товща пастила, ніж з пюре. Фрукти, які окислюються значно швидше за інші (груші, яблука, груші і т.д.), краще спочатку зварити, охолодити і лише потім приготувати з них пюре.
-- Щоб пастила не прилипала до суцільного піддону, злегка змастіть його рослинний маслом.
-- Приготуйте густе пюре (переважно з перестиглих продуктів).
-- Ложкою розмажте пюре по попередньо змащеному піддону. В ідеальному варіанті в середині піддону шар пюре повинен бути тонше, ніж по краях.
-- На один піддон потрібно приблизно 1/2 склянки пюре.
-- Обережно помістіть піддон на лоток.
-- Уникайте попадання пюре на підставу сушарки, тому що це може привести до пошкоджень. Найкраще спершу зняти лоток з бази, встановити в нього піддон, а потім поставити лоток на сушилку.
-- Під час сушіння сушилку бажано не пересувати.
-- Зазвичай пастилу можна вважати висушеної, коли в центрі піддону вона перестає липнути.
-- Бананова і ягідна пастила може залишатися злегка липкою.
-- щоб паста з великою кількістю насіння не виходила крихкою, ягоди найкраще комбінувати з іншими фруктами.
-- Знімайте пастилу поки вона ще тепла, потім скрутіть її в трубочку, охолодіть і покладіть в герметичний контейнер.
Комплектуючі | |
Виробник | EZIDRI ® (Hydraflow Industries Limited, New Zealand) |
Модель | Snackmaker FD500 |
Матеріал корпуса | ABS харчовий пластик |
Внутрішній діаметр | 57 мм |
Діаметр | 320 мм |
Колір | білий |
Теги: Піддон, EZIDRI, Snackmaker, FD500